Mysteri at the Mansion

Mysteri at the Mansion

Nu skal der løses mordgåder. Du er den verdensberømte detektiv Sherlock Holmes, eller måske vil du hellere være Hercule Poirot. Under alle omstændigheder skal du regne en mordgåde ud.
Du spiller i pricippet et spil Cluedo. Det gode gamle brætspil, hvor du skal finde en morder. Den myrdede er Obersten, men hvem har slået ham ihjel, med hvilken genstand, og hvorfor.
Er det pengeproblemer eller ulykkelig kærlighed ???

Heldigvis får du hjælp undervejs til at regne den ud, via gratis spins og bonusrunder. En du slipper ikke selv for at skulle lægge de små grå i blød, hvis du vil rende med den helt store gevindst.
Får du den rigtige kombination af symboler, udløses en mordgåde, og hvis du rammer rigtigt og løser gåden, vinder du hovedgevindsyen.
Så kridt skoene, tænd piben og løs mysteriet.
Der er ikke noget at sige til at Mystery at the Mansion har stor succes, for det er spænding på flere niveauer, og det hele spiller flot sammen.

Grafik og lyd.

Der er intet overladt til tilfældigheder. Farverne er holdt i støvede nuancer af brun, gul, blå og grøn, hvilket giver en følelse af at være et herskabeligt sted, og alle symboler og grafik er designet med stor omhyggelighed, for at holde stilen ren hele vejen. Du kan se fingeraftryk under luppen, og musikken og lydeffekterne gør også deres til at spiloplevelsen bliver komplet. Der er f.eks lyden af ild i pejsen, eller storm og torden i det fjerne……uha….uhyggen breder sig.

Du kan selv indstille lyden i venstre hjørne a skærmen.

Spillet

Forestil dig at du er Sherlock Holmes eller Hercule Poirot. Du har netop fået en mordgåde du skal udrede.
De forskellige symboler på de fem hjul og 25 linjer repræsenterer forskellige ting.
Kortene 10, knægt, dame og konge er repræsenteret ved et fingeraftryk og lup. Der er de fire mordvåben : en lysestage, en flaske med gift, en pistol og en dolk. ”Wild” symbolet , er ingen ringere end detektiven over alle detektiver. En lidt rundhovedet, piberygende, bowlerhatteklædt mand. Dette symbol kan erstatte de andre symboler, så du kan forsøge at få gevinstkombinationer frem. Der er en uhyggelige bygning. Det er spillets Scatter-symbolet. Hvis du får tre eller fire eller fem scatter symboler frem, udløser de 10, 20 eller helt op til 30 ekstra bonusspins. Alle gevinster der kommer i disse runder bliver ganget med 3.
Så er der Oberst symbolerne. En fin ældre herre med hvidt skæg. Obersten er Bonus symbolet.
Hvis der kommer tre eller fire eller fem bonussymboler frem, har du chancen får at gætte på en mordgådes løsning. Du er nu i gang med en bonusrunde.
Du skal vælge en morder, et mordvåben og et motiv.
Finder du det rigtige svar på mordgåden, og viser at du er en ægte efterkommer af Sherlock Holmes, vinder du hovedpræmien.

Betting-indstillinger og jackpots

Når du skal i gang med spillet, skal du selv vælge hvor meget du vil satse pr. linje. Det koster mellem 0,01 til 100 mønter at spille med. Der er mulighed for at vinde

en jackpot på op til 7500 mønter, og man kan få op til 30 gratis spins og bonusrunder. Det er i bonusrunderne man skal gætte mordgåder og her kan man vinde op til 1200 mønter.
Mystery at the Mansion har ikke progresiv jackpot.
Som en ekstra fin feature, kan du prøve spillet gratis, før du køber adgang for alvor. På den måde kan du se om du kan tåle mosten, eller om du hellere må spille et andet mere ufarligt spil.
Du kan selvfølgelig også vælge at have lyset tændt og skrue ned for lyden.

Mystery at the Mansion er udviklet af NetENt.